DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2019: Lava muče slutnje, Strelac uživa uz drage osobe

Dnevni horoskop najavljuje odličnu komunikaciju i veliku staloženost.

Lav

POSAO

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju.

LJUBAV

Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate odgovore.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Devica

POSAO

Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.

LJUBAV

Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Vaga

POSAO

Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.

LJUBAV

Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Škorpija

POSAO

Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV

Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt