DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2019: Lava muče slutnje, Strelac uživa uz drage osobe

Dnevni horoskop najavljuje odličnu komunikaciju i veliku staloženost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2019: Lava muče slutnje, Strelac uživa uz drage osobe

Dnevni horoskop obeležiće Merkur u sekstilu sa Saturnom koji otvara novu sedmicu odličnim aspektom koji upućuje na razmišljanje, planiranje, mudro izgovorene reči unapred dobro promišljene, sjajne poslovne odnose, izvrsnu komunikaciju i staloženost duha i misli.

Ovo je period kada će mudrost da prožima sve aspekte vašeg života i podseti vas na važnost iste u svakom trenutku i ubuduće. Iskoristite ovo vreme kako biste izvukli najbolje od svega za sebe.

Ovan

POSAO

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.

LJUBAV

Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Bik

POSAO

Delujete samouvereno i donosite brzu procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.

LJUBAV

Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa.

LJUBAV

Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju brzu inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate.

LJUBAV

Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt