DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2019: Devica velikodušna prema voljenoj osobi, Jarcu treba podrška

Dnevni horoskop najavljuje pun Mesec koji će najviše uticati na četiri horoskopska znaka!

Lav

POSAO

Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.

LJUBAV

Strpljivo sačekate na nečiji poziv jer nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.

LJUBAV

Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Vaga

POSAO

Primećujete da novi dogadjaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.

LJUBAV

Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagodjavanju.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Škorpija

POSAO

Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete jer ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.

LJUBAV

Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt