DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2019: Rak treba da se čuva svađe, Strelac posebno šarmantan!

Dnevni horoskop najavljuje talas kreativnosti!

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2019: Rak treba da se čuva svađe, Strelac posebno šarmantan! Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Riba koji nas vodi putem sanjarenja, pa čak i prave dremke usred dana, što je jasan znak da je vašem telu potreban odmor.

Ipak, vaša originalnost može doći do izražaja u nekom od vaših životnih polja.

Ovan

POSAO

Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.

LJUBAV

Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Bik

POSAO

Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom.

ZDRAVLJE

Blizanci

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Rak

POSAO

Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.

LJUBAV

Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Čuvajte se svađa.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt