DNEVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2019: Blizanci izbegavaju nečije društvo, Škorpija dobija divan poklon

Dnevni horoskop najavljuje težnju ka istini i priznavanju osećanja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2019: Blizanci izbegavaju nečije društvo, Škorpija dobija divan poklon Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće ulazak Venere u znak Škorpije, gde planira da ostane sve do prvog novembra.

Škorpija je takva da teži stalnoj istini, pravu na življenje sopstvenog života i priznavanju osećanja. Ovaj znak pomoći će nam da budemo nezavisni i hrabri u svom putu u nalaženju sopstvenog identiteta.

Onog trenutka kad se oslobodimo stega, put je bez bremena i daleko lakši.

Ovan

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima može da poremeti saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Rak

POSAO

Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.

LJUBAV

Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt