DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR 2019: Bik uživa uz partnera, Ribe gube strpljenje

Dnevni horoskop najavljuje pad energije, evo kako da to prevaziđete!

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR 2019: Bik uživa uz partnera, Ribe gube strpljenje Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mars u znaku Vage koji nas može lako odvesti putem odustajanja, i to na samom početku. Da se ovo ne bi desilo, napravite plan i program i svu pažnju usmerite na ono što ste sebi zacrtali na samom početku.

U odnosima s drugim ljudima težite da ostavite utisak, ali gledajte da to ne bude po svaku cenu. Budite onakvi kakvi ste. Ne morate svima da se dopadnete.

Ovan

POSAO

Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Bik

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Rak

POSAO

Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Dajte sve od sebe, budite bolji od drugih.

LJUBAV

Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Jedan dobar razgovor bi vam i te kako prijao.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt