HOROSKOP ZA DAN VRHUNSKE INTUICIJE: Merkur ulazi u Škorpiju, evo šta treba da zna vaš znak!


Lav

POSAO

Velikodušni ste i zato ne treba da budete sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vam kolege rođene u znaku Blizanaca.

LJUBAV

Slobodni Lavovi će osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radiće premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Devica

POSAO

Previše prostodušnosti u okruženju vas nervira. U predhodnom periodu ste se borili sa njom, a od sada ćete biti spremni da okrenete glavu.

LJUBAV

Stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt sa vama, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Procenite da li želite takvu vrstu kontakta.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa pritiskom.

Vaga

POSAO

Na poslovnom planu slediće nove promene, ali vi samo slušajte vaše instinkte. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima Ribe i Blizanci.

LJUBAV

Svojeglavi ste i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Škorpija

POSAO

Daćete maksimum na poslu, ali nećete moći da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje suviše krupna. Tražićete bar zahvalnost za vaš trud.

LJUBAV

Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su spremne da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt