HOROSKOP ZA DAN VRHUNSKE INTUICIJE: Merkur ulazi u Škorpiju, evo šta treba da zna vaš znak!

HOROSKOP ZA DAN VRHUNSKE INTUICIJE: Merkur ulazi u Škorpiju, evo šta treba da zna vaš znak! Foto: Shutterstock

Merkur ovoga četvrtka ulazi u znak Škorpiona gde boravi sve do 9. decembra. Ovo je energija s kojom s lakoćom zadiremo u suštinu, tragajući za skrivenim značenjima.

Intuicija na vrhuncu moći. Osluškujte svoje najdublje misli i vodite se njima. Vaši skriveni potencijali nekad su zamagljeni, te niste ni svesni koliko zapravo možete. Neka vas ne koče strahovi koji nisu realni.

Ovan

POSAO

Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas zaboravite na posao, vikend je, uživajte!

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Bik

POSAO

Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.

LJUBAV

Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV

Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

Rak

POSAO

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava osećaćete pravo blagostanje.

LJUBAV

Veoma ste lepi i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni Rakovi biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt