DNEVNI HOROSKOP ZA 30. SEPTEMBAR 2019: Blizanci nastupaju s puno stila, Jarac priželjkuje više razumevanja

Dnevni horoskop najavljuje intenzivna osećanja.

Strelac

POSAO

Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.

LJUBAV

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Jarac

POSAO

Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzalud pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.

LJUBAV

Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Vodolija

POSAO

Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.

LJUBAV

Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima. Prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.

ZDRAVLJE

Moguća povreda.

Ribe

POSAO

Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo.

LJUBAV

U emotivnom smislu bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Izvor: Današnji dnevni horoskop

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt