DNEVNI HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR 2019: Blizanci izlaze iz teškog perioda, Jarac očekuje dobitak

Dnevni horoskop najavljuje miran dan!

Lav

POSAO

Imate utisak da ste propustili dobru poslovnu priliku, ali vaše vreme još nije došlo. Trenutno treba da se potrudite najbolje što možete.

LJUBAV

Ako se već nek ovreme osećate se usamljeno, ali i prevareno, nemojte odustajati već idite do kraja sve dok ne saznate istinu.

ZDRAVLJE

Problemi sa kolenom.

Devica

POSAO

Idealan trenutak za sklapanje ugovora i započinjanje novog projekta. Zvezde su vam posebno naklonjene i zato treba da iskoristite povoljnosti.

LJUBAV

Ništa manje sreće ni na emotivnom planu. Ovo je pravo vreme za susret sa osobom koja vam se dopada, preuzmite stvar u svoje ruke.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Vaga

POSAO

Iznenadne promene u poslovanju mogu vas zbuniti na trenutak, ali ćete se svakako prilagoditi novonastalim uslovima.

LJUBAV

Pokušajte da pokažete bar deo onoga što osećate prema partneru i vaš odnos sa njim će dobiti oblik koji ste oduvek i želeli.

ZDRAVLJE

Moguća kijavica.

Škorpija

POSAO

Odgovor na koji čekate bi trebalo da stigne. Bićete prijatno iznenađeni kada saznate da ima mnogo ljudi koji se dive vašim poslovnim sposobnostima.

LJUBAV

Partner misli da ga zapostavljate i da ste previše odsutni. Zapitajte se da li je u pravu, i ako jeste pokušajte to da promenite.

ZDRAVLJE

Opustite se.

Strelac

POSAO

Imaćete ozbiljan razgovor sa saradnikom kome baš i ne verujete, a savet je da razmislite o onome što čujete i da ne uzimate sve zdravo za gotovo.

LJUBAV

Sjajan period za druženje i razgovor sa voljenom osobom. Za slobodne Strelčeve biće dobre prilike za interesantno poznanstvo.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Jarac

POSAO

Pred vama je mnogo posla, ali ćete do kraja radnog dana uspeti da se rešite velikog dela obaveza. Moguć je manji priliv novca.

LJUBAV

Zahlađenje na emotivnom planu može ozbiljno da ugrozi vašu vezu. Imate još vremena da nešto promenite i zato se potrudite.

ZDRAVLJE

Umorni ste.

Vodolija

POSAO

Imate mnogo energije i svoje obaveze možete završiti brzo i lako. Ovo je odličan trenutak za pregovore kojima se odavno nadate.

LJUBAV

Na ljubavnom planu bi moglo da bude mnogo bolje kada biste se istinski posvetili svojim željama koje ste zapostavili.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Ribe

POSAO

Vodite računa kome se poveravate i šta pričate u društvu saradnika. Ovo je jedan od perioda kada vas mala greška može skupo koštati.

LJUBAV

Romantično raspoloženje navešće vas da kažete i ono što niste ni sanjali da hoćete. Prepustite se.

ZDRAVLJE

Odlično.

Izvor: Današnji dnevni horoskop

 

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt