DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR 2019: Ovan potiskuje nezadovoljstvo, Blizanci suviše koketiraju!

Dnevni horoskop najavljuje potrebu da se reše sva pitanja koja uzrokuju nesporazume.

Lav

POSAO

U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu.

LJUBAV

Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Neko svojim manirima ume da vas podigne u oblake ili da ispuni vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Odlično.

DEVICA

POSAO

Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, morate pribegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima.

LJUBAV

Primećujete kako sve više počinje da vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju. Imate osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti koji vas prati.

ZDRAVLJE

Boravite što više na svežem vazduhu.

Vaga

POSAO

Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i sa različitim zahtevima. Očekuju vas neki negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta nema razloga za novi okršaj.

LJUBAV

Različiti nesporazumi koji vas povremeno prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Bolje uskladite razlike koje imate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahteve. Bez obzira na izvesno inscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku.

LJUBAV

Na sreću, neko u vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite dešavanja koja vas inspirišu na izražavanje emocija.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt