DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2019: Jarac preosetljiv, Škorpije obeshrabrene

Dnevni horoskop podseća nas da najpre moramo verovati u sebe.

Lav

POSAO

Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Mnoge okolnosti vam idu u prilog i nalazite se u sjajnoj formi.

LJUBAV

Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner vas neće ostaviti na miru dok god ne ispunite svoja obećanja.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Devica

POSAO

Novi događaji ili nečije prisustvo mogu da vas uspore u sprovođenju poslovnih planova. Ali, uspeh ima relativno značenje u društvu saradnika. Važno je da svoje ideje plasirate na pravo mesto.

LJUBAV

Ne želite da vam neko postavlja nove uslove. Dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira vas nečije nepoverenje i pitanja koja vam se postavljaju.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Vaga

POSAO

Nalazite se u prilici da čujete stručno mišljenje sa različitih strana i to predstavlja dobar uslov za profesionalni napredak. Nove informacije treba da povežete u mudar zaključak.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom. Uvek postoje skriveni detalji koji se teže uočavaju. Nemojte dozvoliti da neko drugi tumači vaša osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Ponekad novi događaji izmiču kontroli, ali vi uporno tražite način da odgovorite na nečije zahteve i da sačuvate svoje poslovne interese. Nema razloga da vas trenutna situacija obeshrabri.

LJUBAV

Iritira vas pomisao da neko drugi diktira pravila ili da utiče na razvoj događaja u vašem ljubavnom životu.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt