DNEVNI HOROSKOP ZA 11. SEPTEMBAR: Rakovi će dobiti podršku za svoje ideje, Vage racionalnije koristite svoju energiju

Dnevni horoskop podseća na važnost prijateljstva!

Lav

POSAO

Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

LJUBAV

Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekom osobom kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

ZDRAVLJE

Više šetajte za vikend.

Devica

POSAO

Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.

LJUBAV

Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno. Partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija vidjenja.

ZDRAVLJE

Zdravstveno još uvek niste baš najbolje pa se više odmarajte.

Vaga

POSAO

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.

LJUBAV

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE

Pripazite na svoje zdravlje.

Škorpija

POSAO

Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu. Očekuje vas prijatno iznenađenje možda baš sada za vikend.

ZDRAVLJE

Zdravlje stabilno.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt