DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2019: Lav spreman za ljubavni zanos, Ribe pred važnom odlukom

Dnevni horoskop najavljuje potrebu za sređivanjem nekih životnih polja!

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2019: Lav spreman za ljubavni zanos, Ribe pred važnom odlukom Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Merkur koji ulazi u znak Device ovoga četvrtka, gde će se baškariti skoro do polovine septembra meseca. Ovaj znak je središte Merkurove egzaltacije, te je akcenat dat na intelektu, ozbiljnosti, predanosti i praktičnim rešenjima.

Organizacija, realno sagledavanje stvari, kao i potreba za restauracijom nekih životnih polja propraćeni su svojevrsnom izolacijom, potrebom da se u miru dovedu neke stvari u red, posle čega ćete biti znatno smireniji i raspoloženiji za druženje.

Ovan

POSAO

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Bik

POSAO

Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Rak

POSAO

Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procenite kada treba da preuzmete kontrolu.

LJUBAV

Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt