DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST 2019: Blizanci moraju da se malo posvete sebi, Vage uživaju u podršci partnera

Dnevni horoskop najavljuje dan prepun uzbuđenja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST 2019: Blizanci moraju da se malo posvete sebi, Vage uživaju u podršci partnera Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop će obeležiti Venera koja ulazi u Devicu gde će se baškariti do polovine septembra. Ovo je period kada se otvaraju mogućnosti za realizaciju svojih snova. Sve što vam je nekada delovalo nedostižno dobija svoju mogućnost i puteve ka ostvarenju.

Emocije su prigušene potrebom za perfekcionizmom, ali ova Venera nudi i mogućnost spoznaje svega lepog što već imamo, samo je potrebno da zavirimo malo dublje.

Pred kraj dana jedan lep trigon nas čeka - Merkura sa Jupiterom, te je ovo jedan sjajan dan prepun uzbuđenja i s težnjom da oslobodi naše vidike stega i straha.

Ovan

POSAO

Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.

LJUBAV

U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE

Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

Bik

POSAO

Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.

LJUBAV

Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba.

ZDRAVLJE

Šetnja po svežem vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

Blizanci

POSAO

Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti.

LJUBAV

Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Rak

POSAO

Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo prolazno i već sutra ćete biti bolje.

LJUBAV

I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.

ZDRAVLJE

Zbog umora vam opada imunitet.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt