DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2019: Lav preuveličava svoje moći, Vaga želi više pažnje

Dnevni horoskop najavljuje osetljivost i želju za mirom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2019: Lav preuveličava svoje moći, Vaga želi više pažnje Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Riba, dan je stvoren za odmor i opuštanje, kao i bavljenje hobijima. S obzirom da ste pomalo osetljiviji nego inače, birate mir i udobnost svoga doma radije nego izlaske.

Uveče priuštite sebi odlazak na neki od koncerata ili jednostavno uživajte u jednoj od mnogobrojnih letnjih bašti uz omiljeno piće.

Ovan

POSAO

Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine.

LJUBAV

Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.

LJUBAV

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt