DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST 2019: Rak u ljubavnom previranju, Blizanci moraju da se opuste

Dnevni horoskop najavljuje dan pun ljubavi.

Strelac

POSAO

Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima bolje je da povučete konkretan potez.

LJUBAV

Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Jarac

POSAO

Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Vodolija

POSAO

Stalo vam je da pronađete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

Ribe

POSAO

Ne dopada vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo i stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijetnaciju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt