DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST 2019: Bik veoma zabrinut, Jarac dobija veliku podršku

Dnevni horoskop najavljuje oslobađanje od okova prošlosti!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST 2019: Bik veoma zabrinut, Jarac dobija veliku podršku Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležava Uran koji danas kreće u retrogradni hod!

Retrogradnost obeležava potreba za slobodom koji teži ratosiljanja nekih stvari iz prošlosti, potreba da se lakim hodom ide napred, rasterećeno i s dozom optimizma. Ali do tog osećaja treba da se prođe izvesno dug put.

Treba se pozabaviti onim što je ostalo nerešeno… Pozabavite se i svojom ličnošću, prečešljajte svoje ranije postupke, izvucite pouke. Naposletku, uronite u promene koje slede nakon sređivanja sebe i stvari s kojima se suočavate, ojačani novim saznanjima i promenama koje ste uveli u svom životu nakon lekcija koje vas je Uran nagnao da pređete još jednom.

Ovan

POSAO

Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE

Problemi sa krvnim pritiskom.

Bik

POSAO

Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.

Rak

POSAO

Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.

LJUBAV

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt