DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST 2019: Rak u emotivnom zanosu, Vaga treba da čita između redova

Dnevni horoskop najavljuje usmerenost na ljude oko nas i brigu za druge.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST 2019: Rak u emotivnom zanosu, Vaga treba da čita između redova Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Strelca, jedini aspekt na mirnom nebu koje podstiče na učenje i usavršavanje.

Iskoristite mirno nebo da poradite na učenju, podižući postojeća znanja na viši nivo. Budi se želja da usrećimo ljude u okolini i njihova sreća usrećiće i nas, a to će vam biti jedini cilj.

Ovan

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO

Ne krijete svoje optimistično raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira na to što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Rak

POSAO

Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.

LJUBAV

Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt