DNEVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST 2019: Lav želi flert, Vaga mora da osveži vezu

Dnevni horoskop najavljuje ravnotežu i sklad!

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST 2019: Lav želi flert, Vaga mora da osveži vezu Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće postizanje sklada  na svim poljima podjednako. Bićete diplomata, empatični i pozitivnog stava prema svim pitanjima koja se nalaze pred vama. Komunikacija protiče savršeno. Dobro raspoloženje i lep provod vam želimo za kraj vikenda.

Ovan

POSAO

Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV

Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.

ZDRAVLJE

Alergija.

Bik

POSAO

Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.

LJUBAV

Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.

LJUBAV

Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Rak

POSAO

Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Iako većina misli da je vaš predlog pravi, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Budite strpljivi i ne odustajte od vaših stavova.

LJUBAV

Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ljubavni trougao. Pripazite se konflikata sa bliskim osobama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt