DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2019: Blizanci teško kontrolišu emocije, Strelac otvoreno provocira

Dnevni horoskop obeležiće burna osećanja!

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2019: Blizanci teško kontrolišu emocije, Strelac otvoreno provocira Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje Sunce u kvadratu sa Uranom, pa očekujte da se probude emocije i krenemo ka nekim promenama, ka boljem naravno.

Današnja dešavanja uticaće povoljnije na žene, koje će se osećati sigurno i lepo u muškom društvu, emocije će i te kako da rade, ali s druge strane moguće je na poslovnom planu da dođe do nekih sukoba baš sa muškarcima, ne strašnih već onih sukoba mišljenja i ideja.

Dakle, dan dobar za početak nečeg novog, ideje koje se od ranije vrzmaju u glavni danas bi mogle da izađu i krenu u realizaciju.

Drugi deo dana takođe ćete biti od akcije, odlično će vam doći neko letnje raspremanje stana, bacanje suvišnih stvari koje čekaju ko zna šta da bi bile upotrebljene, otarasite se svega što vam nije potrebno…

Ovan

POSAO

Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV

Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

Bik

POSAO

Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV

Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE

Napetost.

Blizanci

POSAO

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV

Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Napravili ste dobru poslovnu procenu i zato delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.

LJUBAV

Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt