DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL 2019: Rak neodlučan, Jarac dobija negativne odgovore

Dnevni horoskop najavljuje otvaranje puteva ljubavi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL 2019: Rak neodlučan, Jarac dobija negativne odgovore Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Venera u lepom trigonu sa Neptunom. Dan će biti obojen emoocijama.

Putevi ljubavi biće otvoreni svima, potražićete ono najlepše u svom partneru ili ćete tragati za time u ljudima oko sebe. Uživaćete u lepim stvarima, umetnosti i muzici, putovanju. Uz ovaj lepi letnji mesec sve nabrojano ide savršeno zajedno.

Ovan

POSAO

Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.

LJUBAV

Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO

Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.

LJUBAV

Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO

Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.

LJUBAV

Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Napeti ste.

Rak

POSAO

Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama.

LJUBAV

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.

ZDRAVLJE

Dobro.

Lav

POSAO

Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite vaš status.

LJUBAV

Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Devica

POSAO

Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.

LJUBAV

Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

ZDRAVLJE

Odlično.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt