DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL 2019: Rak budi sumnje kod partnera, Vagi je neophodna pomoć prijatelja

Dnevni horoskop obeležiće Sunce u trigonu sa Neptunom, dok je Mars u kvadratu sa Uranom!

Vaga

POSAO

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.

LJUBAV

Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Škorpija

POSAO

Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.

LJUBAV

Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Jarac

POSAO

Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

LJUBAV

Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Vodolija

POSAO

Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Ribe

POSAO

Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.

LJUBAV

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt