DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL 2019: Devica testira partnera, Vodolija potiskuje osećanja

Dnevni horoskop upozorava da počinje period kad je tako lako odlutati, zaboraviti, pobrkati, zaboraviti, zakasniti, prečuti...

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL 2019: Devica testira partnera, Vodolija potiskuje osećanja Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje nedelju koju otvara retrogradni Merkur! Ovo nije najsjajniji početak, a mnogi znaju koje nealgodnosti prate retrogradni Merkur kome je ovo drugi put ove godine, a do kraja imaćemo još samo jedan ciklus. Srećom.

Nastupa period kada ćemo vas kao i uvek upozoriti na sve, kada je tako lako odlutati, zaboraviti, pobrkati, zaboraviti, zakasniti, prečuti. Period kada iz zaborava izbijaju lica na koja smo davno zaboravili. Period kada je potrebno biti jako oprezan i unapred isplanirati i držati se utvrđenog rasporeda!

Danas se aktivira i jedan kratkotrajni aspekt, sekstil Venere i Urana, jedan sasvim lep aspekt koji će pružiti priliku da se uživa u stvarima koje nas zanimaju, pritom se zaljubi “do koske”, vođen adrenalinom doživljava sulude, ali zabavne avanture… Iznad svega su ipak emocije, uzbuđenje, radovanje, nova lica, stara lica, draga lica, poziv, poruka, susret…

Ovan

POSAO

Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

LJUBAV

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvek sve tako jednostavno.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Bik

POSAO

Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

LJUBAV

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnost duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO

Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume.

LJUBAV

Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

ZDRAVLJE

Problemi sa mišićima.

Rak

POSAO

Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.

LJUBAV

Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Unosite više tečnosti.

Lav

POSAO

Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Potrebno je da korigujete ishranu.

Devica

POSAO

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt