VIKEND HOROSKOP DO 8. JULA 2019: Ovan uživa u flertu, Vage privlače pažnju gde god krenu

Horoskop za vikend najavljuje potrebu da iskoračimo iz zone komfora.

VIKEND HOROSKOP DO 8. JULA 2019: Ovan uživa u flertu, Vage privlače pažnju gde god krenu Foto: Shutterstock

Horoskop za vikend će obeležiti Mesec u znaku Device!

Mesec u ovom znaku voli kontrolu, diciplinu, red i tačnost, a kako Mesec u subotu pravi i sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, imaćemo potrebu da iskoračimo van granica i osetimo se slobodno i nesputano.

Horoskop za subotu 6. jul 2019. godine

Ovan

POSAO

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV

Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Bik

POSAO

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV

Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Rak

POSAO

Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod ukoliko činite mudre poteze.

LJUBAV

Osobu koju volite zanimaju vaše zamisli i u njoj vidite oslonac. Otvorite se malo više, ima nekih stvari koje partner ne zna o vama, recite partneru o čemu razmišljate i maštate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Akcenat je na vašim ambicijama i želji da vaši rezultati budu primećeni, ali nećete uspeti ukoliko ne pronađete pomoć. Kolege imaju utisak da ste suviše sitničavi i u oblacima.

LJUBAV

Kada je reč o ljubavi, savetujemo vam da se klonite ljubavnih izleta i flerta sa nepoznatima. Kako zaljubljeni Lavovi tako i oni koji traže partnera. Danas nije dan za flert.

ZDRAVLJE

Jačajte imunitet.

Devica

POSAO

Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga.

LJUBAV

Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a u stvari čeznete za nečim novim. Popričajte sa partnerom, neka vam partner pruži to nešto “novo”.

ZDRAVLJE

Dobro.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt