DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2019: Blizance muči nepoverenje, Rak uživa u intimi

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Lava.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2019: Blizance muči nepoverenje, Rak uživa u intimi Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje okretanje sebi i želju za provodom, relaksacijom, isticanjem.

Za razliku od jučerašnjeg dana koji je bio pod senkom tenzije, danas je sve mnogo lakše, ovo je fenomenalan dan za vas, zato slavite ga, kao i svoj celokupni život, birajte provod koji vam godi, zaboravite na brige bar na trenutak.

Planirajte putovanje ili neki drugi oblik opuštanja.

Ovan

POSAO

Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

LJUBAV

U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

ZDRAVLJE

Dobro.

Bik

POSAO

Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

LJUBAV

Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.

ZDRAVLJE

Počnite sa vežbanjem.

Blizanci

POSAO

Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

LJUBAV

Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme. Između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

ZDRAVLJE

Napetost.

Rak

POSAO

Imate dobre ideje, ali na žalost, vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi dokle god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Provodite više vremena na svežem vazduhu.

Lav

POSAO

Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.

LJUBAV

Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo već i emotivna podrška.

ZDRAVLJE

Dobro.

Devica

POSAO

Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje. Sa nekoliko dobrih poteza možete rešiti svoje probleme.

LJUBAV

Iznenadite voljenu osobu na neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

ZDRAVLJE

Napetost.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt