DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUL 2019: Vodolija mora da počne da vežba, Vage blago napete

Dnevni horoskop najavljuje dan koji treba da posvetimo isključivo samima sebi!

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUL 2019: Vodolija mora da počne da vežba, Vage blago napete Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Lava.

Želećemo da prigrlimo sve u čemu uživamo sada i odmah! Veliko samopouzdanje, potreba da se istaknete i da se vaša reč čuje nadaleko protkana je i velikim stepenom tenzije, koja kulminira ukoliko se vaša potreba ne zadovolji dovoljno ili uopšte ili ukoliko nemate dovoljno vremena za sve u čemu ste dobri i što volite da radite. Moguć nagli pad raspoloženja pred kraj dana. Odmorite. Naredni dan obećava bolje trenutke.

Ovan

POSAO

Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

LJUBAV

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

ZDRAVLJE

Dobro.

Bik

POSAO

Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

LJUBAV

Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

LJUBAV

U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

ZDRAVLJE

Nađite način da se opustite.

Rak

POSAO

U dogovoru sa saradnicima je potrebno da ostvarite saglasnost u uvažavanju različitih interesovanja ili praktičnih ciljeva. Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu.

LJUBAV

Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

POSAO

Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.

LJUBAV

Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

Devica

POSAO

Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

LJUBAV

Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt