DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL 2019: Lav strog i nepoverljiv, Škorpije napete bez potrebe

Dnevni horoskop najavljuje okretanje ka najvažnijim aspektima života - porodici i domu!

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL 2019: Lav strog i nepoverljiv, Škorpije napete bez potrebe Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće ulazak Venere u Raka gde će boraviti sve do kraja jula. Venera u Raku nas okreće onome što je u našem životu najdragocenije, a to su porodica, dom, pozitivno okruženje.

Venera u Raku budi materinske instinkte, pa će mnogi početi da se zamišljaju u ulozi roditelja, ukoliko do sada to nisu postali.

Bićete uviđavni prema drugima, puni empatije i obzira, ali ne zaboravite da u svemu negujete i sebe i svoju dušu i telo.

Ovan

POSAO

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.

LJUBAV

Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju vam neko nameće.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO

Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.

LJUBAV

Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem "slabosti" pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Lav

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Devica

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt