DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUL 2019: Devica se zaljubljuje, Bik zamrzava odnose s partnerom

Dnevni horoskop najavljuje motivaciju za velike korake!

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUL 2019: Devica se zaljubljuje, Bik zamrzava odnose s partnerom Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće ulazak Marsa u znak Lava, gde će se baškariti sve do 18.avgusta.

Samopouzdanje s kojim ćemo koračati napred je visoko, a pokazaćemo i svoju humanu i plemenitu stranu. Naravno, postoji opasnost da se ipak previše “zaletimo”, ali samo ukoliko od samog početka ne sagledamo jasno svoj cilj kom stremimo!

Uveče startuje i pomračenje, totalna solarna eklipsa u znaku Raka, kada se preporučuje povlačenje i mir kojim ćemo umiriti svoje biće, otkloniti sve što nas tišti i koči u koracima ka napred, sve vreme osluškujući svoje srce i razum koji će težiti harmoniji.

Ovan

POSAO

Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.

LJUBAV

Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se s tim da ona nikada ne može da bude onakva kakvom je zamišljate.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Bik

POSAO

Promenom koja se desila veoma ste nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.

LJUBAV

Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno rešiti ovaj problem koji vas odavno muči.

LJUBAV

Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi.

ZDRAVLJE

Melanholija.

Rak

POSAO

Dobijate iznenadnu vest o novom poslovnom projektu. Ne premišljajte se, ovo će biti još jedan izazov za vas, koji ćete dobro odraditi.

LJUBAV

Slobodnjaci, slučajni susret sa osobom u znaku Vage ostaviće snažan utisak na vas. Možda je na pomolu nova ljubav.

ZDRAVLJE

Dobro.

Lav

POSAO

Strpljenje vam je neophodno da biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ne dozvolite da vas saradnik isprovocira. Kontrolišite se.

LJUBAV

Osoba u čijoj ste neposrednoj blizini želi da vam izjavi ljubav. Vaše potajne želje mogu da se ostvare. Zaljubljeni lavovi imaće jako lep dan.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa zubima.

Devica

POSAO

Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precenite svoje sposobnosti, a budite vredniji nego ikada.

LJUBAV

Zaljubljeni ste u osobu koja nema hrabrosti da vam pridje. Preuzmite inicijativu i pomozite joj da se opusti. Device u vezi će provesti miran dan sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Odlično.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt