DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUL 2019: Vaga srećna u ljubavi, Rak budi sumnje partnera

Dnevni horoskop najavljuje dobru energiju i veliku promenu!

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUL 2019: Vaga srećna u ljubavi, Rak budi sumnje partnera Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mars u znaku Raka, ali to su mu i poslednji trenuci jer već sutra situacija se naglo menja i stvari bivaju mnogo, mnogo bolje i jasnije, a sve zbog prelaska Marsa u znak Lava, gde će se veoma dobro osećati!

Mnogima će prijati ova promena, tako da danas se odmorite i uživajte u saznanju da izlazimo iz perioda kada duo Raka i Jarca nikako nije mogao zajedno, a posledice smo svi osećali…

Ovan

POSAO

Kolektiv vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

LJUBAV

Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

LJUBAV

Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Blizanci

POSAO

Pribavili ste korisna saznanja koja će vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u vašu korist i danas vam je sve jednostavno.

LJUBAV

Osoba koju volite vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Rak

POSAO

Neplanirane teškoće ometaju realizaciju profesionalnog poduhvata. Mada, teškoće će biti kratkotrajne. Ne dopuštate da iko od vas traži više od dogovorenog i spremni ste da sarađujete u okvirima isplaniranog.

LJUBAV

Stičete utisak da vam partner ne veruje i zamaraju vas suvišna ispitivanja. Razmislite zašto je to tako, možda ste vi povod za takvo ponašanje?

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Više kolega će izneti razne stavove i sagledati stanje iz više uglova, a na vama je da izvučete pouku iz svega toga.

LJUBAV

Promiču vam bitne sitnice u dijalogu sa partnerom. Recite sve što mislite, ali na ljubazan način. Uvek je bolje sve reći nego držati duboko u sebi.

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Teško vam je da idete ”u korak” sa današnjim stanjem na radnom mestu, mada vas to ne demorališe da ispoštujete dogovor i pritom zaštitite svoju reputaciju u kolektivu.

LJUBAV

Muči vas sumnja da se neko treći umešao u vašu vezu. Vreme će samo dati odgovor, nemojte bespotrebno da se nervirate. Uživajte u lepom danu, izbacite sve loše iz glave i uživajte.

ZDRAVLJE

Budite što više u pokretu.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt