DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN 2019: Ovan čezne za podrškom, Škorpija uživa u sigurnosti

Dnevni horoskop najavljuje miran dan, stvoren za predah.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN 2019: Ovan čezne za podrškom, Škorpija uživa u sigurnosti Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće maštanje i opuštanje...

Miran dan što se aspekata tiče, tako da danas predahnite, posvetite se sebi i nalaženju unutrašnjeg mira putem inspiracije u onom što vas lično najviše ispunjava.

Dozvolite sebi da se opustite i maštate, ne mareći za granice. Svakako ne zapostavite rekreaciju duha i tela, šetnje, odmor u prirodi i planiranje godišnjeg odmora.

Ovan

POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.

LJUBAV

U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebni su vam nečija iskrena podrška i razumevanje.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Bik

POSAO

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.

LJUBAV

Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE

Napetost.

Blizanci

POSAO

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV

Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Rak

POSAO

vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.

LJUBAV

Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.

ZDRAVLJE

Dobro.

Lav

POSAO

Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Od sutra se bacite na rad i samo rad.

LJUBAV

Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, danas je idealan dan za to.

ZDRAVLJE

Problemi sa mišićima.

Devica

POSAO

Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.

LJUBAV

Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt