DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN 2019: Lav deluje vrlo emotivno, Strelac će oduševiti voljenu osobu

Dnevni horoskop najavljuje polet i samopouzdanje!

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUN 2019: Lav deluje vrlo emotivno, Strelac će oduševiti voljenu osobu Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Ovna i danas, kada će napraviti i trigon sa Jupiterom, a potom i jedan kvadrat, i to sa Saturnom!

I danas važi preporuka od juče, nemojte da započinjete mnogo poslova odjednom, jer će vam se činiti da toliko toga danas možete da uradite, energija je jaka i daje vam samopouzdanje, koje ipak treba da fokusirate na par stvari koje su trenutno najpotrebnije i koje su ostale nedovršene iz ranijeg perioda. Pre nego se bacite na posao, porazmislite o svemu i budite postupni u radu, detaljni i dosledni.

Merkur je na poslednjem stepenu Raka, sve što radite radite sami i ne pregovarajte, jer ovo nije povoljan dan za takve stvari.

Ovan

POSAO

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni tbog neizvesnosti. Danas ili u najkraćem periodu vam se može posrećiti. Iskoristite dan , dobar je što se poslovnih aspekata tiče.

LJUBAV

Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi.

ZDRAVLJE

Pričuvajte se povreda i padova.

Bik

POSAO

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte da ga prokockate.

LJUBAV

Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, neko bi mogao da bude jako povređen zbog toga, možda čak i vi.

ZDRAVLJE

Loša vam je cirkulacija.

Blizanci

POSAO

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV

Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Ako ste u dugoj i lepoj vezi, ni ne razmišljajte o nikakvim avanturama, mogle bi se loše završiti

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće danas će provesti prosečan dan na poslu…

LJUBAV

Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Razmislite dobro da li je to nešto što vam je potrebno. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Lav

POSAO

Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa važnijim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Iskoristite šansu, predstavite se u anjboljem svetlu.

LJUBAV

Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Samo prolazna faza je u pitanju, sve to potiče samo iz vaše glave.

ZDRAVLJE

Uravnotežite ishranu.

Devica

POSAO

Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Iskoristite podršku na najbolji način – predanim radom.

LJUBAV

Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, videćete da ste vi ustvari problem.

ZDRAVLJE

Muči vas nesanica.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt