DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: šansa za usamljene Lavove, Devica želi promenu

Dnevni horoskop upozorava da je danas važno da budemo usmereni na sebe i brigu o sebi!

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: šansa za usamljene Lavove, Devica želi promenu Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Merkur u opoziciji sa Plutonom koji pokreće neke nelagodnosti iz potisnutog u našim umovima, neke strahove koji poput erupcije nenadano izbijaju u naletima tokom dana.

Postoji opasnost da im se potpuno i lako predate ukoliko ne preusmerite energiju u drugom pravcu, a to je da je iskoristite za neka istraživanja sopstvenog uma dostižući razumevanje suštinskog u nama.

Danas je veoma važno da budemo usmereni na sebe i brigu o sebi, tražeći mir i udobnost, kao i sigurnost ukoliko osetimo da smo nečim ugroženi.

Ovan

POSAO

Izbegavajte velika ulaganja jer se može desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju biti veoma oprezni.

LJUBAV

Uverićete se kako je život pun iznenađenja. Moglo bi se desiti da vas zavede osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.

ZDRAVLJE

Promenljivo raspoloženje.

Bik

POSAO

Ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz koloseka. Atmosfera na poslu je dosta napeta, ali vi savesno obavljate svoje dužnosti.

LJUBAV

Nemojte na sebe preuzimati odgovornost za nešto što niste uradili. Partner zloupotrebljava vašu naklonost a to nikako niste zaslužili.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Blizanci

POSAO

Pravi je momenat da svoje ideje sprovedete u delo. Nova poslovna politika obećeva odlične rezultate, budite vredni, dajte sve od sebe da dostignete svoj cilj.

LJUBAV

Prija vam pažnja suprotnog pola, ali i dalje ste neodlučni. Iznenadiće vas poziv osobe iz prošlosti. Oni koji su u vezi provešće lep, emotivan vikend.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim.

LJUBAV

Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Morate da naučite da kontrolišete svoje emocije i da se smirite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

Lav

POSAO

Potrudite se da iz trenutne situacije izvučete maksimalnu korist. Ne oklevajte da preuzmete inicijativu, čak i ako vam se ne čini da ćete 100% uspeti u svojim namerama.

LJUBAV

Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, imaćete priliku da to i ostvarite. Ovaj vikend bi mogao da bude kao stvoren za vas.

ZDRAVLJE

Muči vas nesanica.

Devica

POSAO

Posebno obratite pažnju ako potpisujete važna dokumenta. Zatražite savet bliskog saradnika koji je mnogo iskusniji od vas. Danas će svi hteti da vam pomognu.

LJUBAV

Priželjkujete promene na ljubavnom planu i lako možete da se upustite u avanturu. Prija vam pažnja neke osobe iz neposredne blizine (posao, komšiluk, prijatelji…).

ZDRAVLJE

Hronični problem se može aktivirati.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt