HOROSKOP ZA PUN MESEC U STRELCU: ovim znacima horoskopa zvezde donose novu snagu, evo kako da je iskoristite

Saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi pun Mesec!

LAV

Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada mogu da se oslobode ljubomore. Pojedini koji su slobodni bi za vreme punog Meseca 17. ili 18. juna mogli da dožive čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav oseća u vazduhu.

DEVICA

Vi za vreme punog Meseca u Strelcu možete imati nove početke dok pojedine Device prosto mogu da izgube tlo pod nogama. Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada mogu da se bace na sto i razmotre, bilo to sa roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom. Slobodne Device imaju priliku dan ili dva pre punog Meseca da uđu u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste neko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

VAGA

Vreme je da za vreme punog Meseca u Strelcu otputujete negde na neko egzotično mesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mesta. Bilo gde da odete bitno je samo da ste negde gde vas niko ne poznaje. Mnoge borbe i probleme sa vašim instiktima može da vam prirede Mars i Pluton Saturn u lošem aspektu. Pročitajte neku knjigu ili idite u bioskop da se malo opustite.

ŠKORPIJA

Kod vas pun Mesec tranzitira kroz vaše polje imetka i finansija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton iz Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini. Ako uspete da izađete iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz ceo život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražiće od vas da se odlučite za nešto što može biti u vašu korist.

STRELAC

Kod vas je pun Mesec koji je aspektovan sa Neptunom pa bi Mars mogao iz Raka da vas sa Neptunom pokrene u neku umetnost kao npr. slikanje ,muzika… Vaše šanse za uspeh su sada ogromne. Mnogi Strelčevi sada mogu da uđu u neku avanturu, što njima nije strano u životu. Želja za inostranstvom i putovanjem je naglašena, pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.

JARAC

Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitira kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformišete iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu. Mesec u Strelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarčevi mogu upasti u konflikte i hteće na silu da donesu odluku. Ipak razmislite da li ste prenaglili i kako da se izvinite povređenoj osobi pored sebe.

VODOLIJA

Ovaj pun Mesec kod vas stiže u pravo vreme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro da teku. Mnoge Vodolije mogu da se povežu psihički sa nekim ko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

RIBE

Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gde se pridružuje i Merkur pa možete primetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba sa kojima ne možete da se složite, posebno kada su autoriteti u pitanju. Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mesec u Strelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inostranstvo.

Astrolog: Željka Knežević
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt