DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: Vaga melanholična, Vodoliju mami avantura

Dnevni horoskop najavljuje punjenje pozitivnom energijom!

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: Vaga melanholična, Vodoliju mami avantura Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće energija Meseca u Strelcu, odlična kombinacija da krenemo sa rešavanjem svih onih stvari koje su ostale iz prošlosti kao i onih koje nam se danas nametnu. Danas je dan za izbor pravih vrednosti, sve dileme koje su pred vama možete lako i pravilno da otklonite. Danas je dan za (dobre) odluke.

Mesec je pun, danas se zatvara jedan ciklus, krećemo sa novim, isplanirajte malo i vreme za sebe, za odmor, za punjenje pozitivnom energijom, pa se večeras lepo provedite sa osobama u čijem društvu ste najopušteniji, makar ostali i sami ako vam to najviše prija!

Ovan

POSAO

Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Danas bi mogao da bude jako dobar dan za posao, pa se zato potrudite i dajte sve od sebe.

LJUBAV

Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, a jednom kada saznate, problem ćete rešiti na najbolji način za vas.

ZDRAVLJE

Muči vas nesanica.

Bik

POSAO

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak možete biti i prijatno iznenađeni obrtom situacije. Današnji dan bi morao da bude jako dobar što se posla tiče, šanse su svuda oko vas!

LJUBAV

Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Oni koji su slobodni, danas bi mogli da upoznaju interesantnu osobu.

ZDRAVLJE

Ne ignorišite tegobe koje imate već posetite lekara.

Blizanci

POSAO

Bitno je da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ako vam je taktika u glavi danas je iskoristite pošto su planetarni aspekti na vašoj strani, bar što se posla tiče.

LJUBAV

Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ne dozvolite da takvo ponašanje uništi harmoniju u vašoj vezi, znajte da je za ljubav uvek potrebno dvoje.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Danas biste mogli da iskoristite neke šanse koje su vam se u prošlosti pružile.

LJUBAV

Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Ako ste u vezi, veče iskoristite za jednu duuugačku šetnju sa partnerom.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladama.

Lav

POSAO

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte to poverenje da prokockate, budite drugima uzor!

LJUBAV

Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, možda neko neće na dobar način protumačiti vaše prijateljstvo i mogli biste da zapadnete u problem.

ZDRAVLJE

Loša vam je cirkulacija.

Devica

POSAO

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, imaćete priliku da sklopite dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće da posluju sa inostranstvom danas će imati miran poslovni dan.

LJUBAV

Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Predstavićete se u pravom svetlu, ali to može biti loše po vas. Ne maštajte o tajnim vezama već uživajte u vašoj!

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt