DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN 2019: Bik počinje nepromišljen flert, Jarac mora da pripazi na partnera

Dnevni horoskop najavljuje dan pun uspomena!

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN 2019: Bik počinje nepromišljen flert, Jarac mora da pripazi na partnera Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće opozicija Marsa i Saturna, ali i jedan lep trigon Marsa i Neptuna, koja pad u sećanja može da izdigne i preokrene energiju u drugom pravcu, pravcu stvaralaštva, magičnog, kreativnog, a gde ćete se dobro osećati.

Dobro bi bilo dan provesti u tišini, daleko od zvukova koje prave prometne ulice, ali i grupe ljudi.

Preosetljivi smo i uvredljivi, pa suzdržite se dubljih razgovora s ljudima oko vas, jer postoji opasnost da neke stvari potpuno pogrešno protumačite, ili izgovorite drugima.

Ovan

POSAO

Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV

Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Bik

POSAO

Danas je poslovni zadatak prilično obiman pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV

Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV

Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Rak

POSAO

Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.

LJUBAV

Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

DEŽURNE BOLNICE U BEOGRADU

Lav

POSAO

Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši predlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.

LJUBAV

Od partnera tražite previše i skloni ste preterivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Devica

POSAO

Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.

LJUBAV

Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt