DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUN 2019: Blizanci puni sumnje, Devica mašta o nedostižnom

Dnevni horoskop najavljuje priliv rizične energije.

Vaga

POSAO

Sve činite najbolje što možete, ali uvek postoji neko ko vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike koji vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije.

LJUBAV

Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist.

LJUBAV

Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

Strelac

POSAO

Ukoliko vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno.

LJUBAV

Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne i zato nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate.

ZDRAVLJE

Hranite se zdravije.

Jarac

POSAO

U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite veću energičnost u određenim situacijama.

LJUBAV

Delujete nesigurno. Potrebno vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Vodolija

POSAO

Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešnje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko vam daje do znanja da nema previše razumevanja za vaše poslovne zahteve.

LJUBAV

Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.

ZDRAVLJE

Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Ribe

POSAO

Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje vam objektivna procena.

LJUBAV

Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite svoje mišljenje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt