DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUN 2019: Blizanci puni sumnje, Devica mašta o nedostižnom

Dnevni horoskop najavljuje priliv rizične energije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUN 2019: Blizanci puni sumnje, Devica mašta o nedostižnom Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Sunce u opoziciji sa Jupiterom - dosta nezgodan aspekt s kojim započinjemo ovaj dan.

Moguća preterivanja, kako u finansijskom, tako i u emocionalnom smislu.

Dostizaćemo nagle euforične momente, optimizam bez realnog osnova, a opet i nagle padove raspoloženja gde se mogu javiti surovost, ljubomora, pohlepa, niski udarci…

Budite na oprezu danas što se tiče novca, ne rasipajte ga uludo u nesigurne poslove, ne igrajte se sa zakonom, ne rizikujte. Višak energije danas potrošite u neke druge stvari koje mogu da vam pomognu da se prizemljite i opustite.

Uz stalno prisustvo svesti i razuma možete izbeći neke padove i razočarenja. Ne dozvolite da vas ova energija odvede u nekom drugom smeru koji neminovno vodi u propast na mnogim poljima.

Ovan

POSAO

Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Bik

POSAO

Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.

LJUBAV

Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.

ZDRAVLJE

Prijaće vam šetnja.

Blizanci

POSAO

Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovni promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo. Ne želite u napred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Rak

POSAO

Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik.

LJUBAV

Primećujete da vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja i zato budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom.

LJUBAV

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Devica

POSAO

Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije.

LJUBAV

Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt