VIKEND HOROSKOP DO 9. JUNA 2019: šta treba da uradite kad Venera uđe u znak Blizanaca

Horoskop najavljuje važan tranzit - Venera ulazi u znak Blizanaca!

VIKEND HOROSKOP DO 9. JUNA 2019: šta treba da uradite kad Venera uđe u znak Blizanaca Foto: Shutterstock

Merkur će napraviti sekstil sa Uranom u petak 7. juna 2019. godine, pa će nas pokrenuti nova otkrića i spoznaje.

Poruke nam mogu doći veoma intuitivno, tako da pažljivo pratite svoj osećaj i ne plašite se da te ideje prenesete svetu. Ovo je aspekt koji nas motiviše da idemo dalje i da se ne osvrćemo na prošlost – prepuštanjem sadašnjem trenutku, otvaramo kapije ka novim svetovima.

U subotu, 8. juna Mesec će se naći u znaku Lava, stvarajući “glamoroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo! Ovo je i prilika da osvestite svoje talente i da svu energiju usmerite ka onome što istinski volite. Iskoristite subotu kako biste udovoljili sebi, izađite na neko specijalno mesto i ne pristajte ni na šta manje od onoga što zaslužujete!

Nedelja, 9. jun je dan kada Venera ulazi u znak Blizanaca, a Sunce pravi kvadrat sa Neptunom. Sunce u kvadratu sa Neptunom govori da se možemo identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo i posmatramo.

S obzirom na to da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz izazovan aspekt kao što je kvadrat, moguće je da negde postoji blokada za njihovo usklađeno delovanje. Stoga je jako važno da iskoristimo ovaj dan za odlazak na neko tiho mesto gde možete pronaći svoj unutrašnji mir i vratiti se na svoj identitet.

Venera u Blizancima nam najavljuje period od mesec dana u kojem ćemo se prepustiti ljubavnim igrarijama i podsetiti se kako je zabavno uživati u životu. Ova Venera nas pokreće na radost, igre, putovanja i konstantnu dinamičnost – njoj je svejedno da li će satima pričati na telefonu ili će ispijati kafe po ceo dan u obližnjem kafiću. Možemo imati potrebu da nešto menjamo u postojećim odnosima, a ukoliko ste slobodni, onda očekujte bezbroj novih mogućosti.

Venera u Blizancima nas podseća da nemamo bilo kakva očekivanja jer njen krajnji cilj nije da napravi stabilnost i trajnost u odnosu, već da nam omogući uzbudljivo putovanje na kojem učimo kako da se prepuštamo i budemo večno mladi!

Tekst: Milica Mikać

Izvor: Profesionalna astrologija
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt