DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MAJ 2019: Bik trpi tenziju, Vaga privlači poglede

Dnevni horoskop najavljuje nerealne želje i ambicije, čuvajte se.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MAJ 2019: Bik trpi tenziju, Vaga privlači poglede Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Merkur u opoziciji sa Jupiterom, dok će Venera biti u trigonu sa Saturnom. Pomenuta opozicija ume da nas zavede i zanese te bismo mogli da krenemo putem nerealnih želja i ambicija, na kraju nas iscrpevši, a rezultati mogu da izostanu. Zato, sagledajte dobro svoje mogućnosti u skladu sa drugim faktorima, ne rasplinjujte se , trošeći nepotrebno dragocenu energiju na stvari koje su van vaših realnih mogućnosti.

Čuvajte se prekršaja u saobraćaju.

Venera ujedinjena sa Saturnom, s druge strane, daje nam priliku da poradimo na kvalitetnim odnosima u poslovnom svetu, a na emotivnom planu nudi razvoj trajne i kvalitetne veze. Energija ovog dana nije previše euforična, ali nudi mogućnost da sebi obezbedimo neke trajne veze i postavimo jasne ciljeve za budućnost.

Ovan

POSAO

Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo vaše ili trgovina sa tuđim. Bespotrebni trošak prethodnih dana danas umanjuje komfor.

LJUBAV

Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Bik

POSAO

Nemir koji osećate već drugi dan vam ne da mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.

LJUBAV

Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Danas će biti miran dan pa pokušajte da saberete svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Ako ne možete da promenite druge, danas menjajte sebe. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

LJUBAV

Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Danas imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore sa partnerom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.

LJUBAV

Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji danas pokazuju prema vama punu naklonost.

ZDRAVLJE

Umorni ste.

Lav

POSAO

Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nećete imati ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.

LJUBAV

Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

ZDRAVLJE

Prolazna glavobolja.

Devica

POSAO

Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom danas remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.

LJUBAV

Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili ga vi bar tako vidite. Pokušajte, nemate šta da izgubite. Zaljubljene Device – trk napolje i uživajte sa partnerom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt