ZABAVNI HOROSKOP ZA MALO SMEHA U TEŠKIM DANIMA KORONA VIRUSA: kako koji znak reaguje na karantin

Svi znaju da je ovaj horoskop izmišljen, ali se posle svih teških vesti rado nasmeju! Prenosimo ga i mi sa društvenih mreža, u nadi da će i vama prijati malo smeha koji će olakšati napetost i brige...

ZABAVNI HOROSKOP ZA MALO SMEHA U TEŠKIM DANIMA KORONA VIRUSA: kako koji znak reaguje na karantin Foto: Shutterstock

OVAN

Istraživanja pokazuju da je među prepperima čak 32 posto Ovnova, apsolutno najviše među svim horoskopskim znakovima.

Ovaj postotak sam naravno izmislila, ovo je glupi horoskop koji čitate na fejsu, ali priznajte da ste na sekundu pomislili da je to tačno.

Karantin šmarantin, iz posebnog podruma za koji ne znaju ni njegovi najmiliji izvlači razno oružje: samostrel, bacač plamena, manji bager, kolekciju noževa i katana i zalihu hrane da preživi treći svetski rat.

Karantin će preživeti u atomskom skloništu koje redovno održava u podrumu zgrade.

BIK

Karantin je glupost. Cela ova panika je glupost. Je li ceo svet poludeo? Odlučno odbija da razmišlja o karantinu pa sedi kod kuće i čudi se zbog sveta koji je potpuno prolupao, sve dok na portalima ne ugleda slike praznih polica u radnjama.

Onda podiže šator ispred radnje u ponoć kako bi bio prvi u redu kad ujutro otvore i kreće da kupuje sve što je jestivo i od čega se može napraviti omanja večerica od 5 jela. Plus desert.

BLIZANCI

Oduševljen je karantinom, sve dok mu ne objasne da to ne znači da treba da organizuje žurku  za najbližih 326 prijatelja, s pripadajućim orgijama.

Nakon toga pada u depresiju koja malo popusti kad ga Ovan i Jarac regrutuju da po komšiluku obilazi starije i sve kojima nešto treba. Sve to obavlja uz Instagram live i checkin na svakom ulazu.

RAK

Karantin je božji dar za svakog poštenog Raka. Može biti kod kuće i kuvati do mile volje. Sedmi dan karantina organizuje  dostavu paketa hrane starijima i svima koji su mu simpatični.

A to su svi koji su mu se ikad nasmešili. Tu i tamo brizne u plač jer deca jer starci jer globalna epidemija.

Kad ugleda Ovna, Jarca i Blizanca kako organizuju život u kvartu, u suzama padne na pod gde će ga naći pred kraja karantina.

Jer svaki pošteni Rak celi život sanja o hajde-da-se-uhvatimo-za-ruke-i-pevamo situaciji svi za jednog, jedan za sve.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt