ČAROBNI BROJ 03 03 ISKORISTITE NA NAJBOLJI NAČIN: evo za šta je najpovoljniji datum 3. mart 2020. godine

ČAROBNI BROJ 03 03 ISKORISTITE NA NAJBOLJI NAČIN: evo za šta je najpovoljniji datum 3. mart 2020. godine Foto: Shutterstock

Numerologija obraća posebnu pažnju na datume u kojima se brojevi ponavljaju! U broju 03 03 krije se posebna poruka!

3. mart 2020. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 3 - 3, piše Lovesensa

Mart je treći mesec u godini, a danas je u susretu sa još jednom trojkom...

Niz brojeva 3 - 3 predstavlja anđeoske brojeve sa visokom energetskom vibracijom i podseća nas na izvore svetle energije i dobre transformacije.

Kada se trojka pronađe u nizu, to znači da imate veliku moć da utičete na druge ljude i određena dešavanja. Velika kreativna energija ispuniće mnoge duše, a ovo je savršen dan da pored promena na sebi, pokušate da promenite i ono što vam ne prija u vašem okruženju.

Sve te mračne tajne, toksične osobe i negativne primere - uklonite ih iz svog životnog prostora.

Ipak, danas je važno da utičete na neke drage ljude kod kojih uviđate greške. Pomozite im.

Danas se tuneli od srca do srca otvaraju. Potražite u sebi lekovitu energiju koja može da isceljuje i umiruje duše vaših dragih osoba.

Prema numerolozima, broj 3 je broj kreativnosti, samopouzdanja i manifestacije talenata. Na spiritualnom planu, niz brojeva 3 - 3 nagoveštava da će se u vašem životu uskoro dogoditi ključna situacija za ostvarenje željene budućnosti.

Veruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati. U njima mogu biti skriveni ključni znakovi koji mogu usmeriti na dobar životni put.

Ovim nizom brojeva Univerzum želi da vas podseti da u narednim danima očekujete iskustva koje će vam pomoći da se razvijete lično, profesionalno i spiritualno.

Sada je idealno vreme da otvorite, probudite svoj um, meditirate i smireno donesete svaku odluku.

Oprostite sebi stare greške i osvestite ih kao lekcije. Fokusirajte se samo na dobre stvari koje su vam se dogodile do sada u životu.

Pogledajte sebe u ogledalu - videćete snažnu osobu koja je prebrodila mnoge teškoće, a sada je potpuno spremna za nove životne izazove i postala je najbolja verzija sebe.

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt