OD PONOĆI 11. JANUARA ZAMISLITE ŽELJU: numerologija najavljuje da broj 1:11 dovodi srodnu dušu i rešava probleme

Ako razbijete numerološki kod 11. januara, dobijate važnu poruku i savet za rešenje raznih problema - tvrde numerolozi!

OD PONOĆI 11. JANUARA ZAMISLITE ŽELJU: numerologija najavljuje da broj 1:11 dovodi srodnu dušu i rešava probleme Foto: Shutterstock

Numerologija obećava prelepe mogućnosti za 11. januar, jer je niz brojeva 1 - 1- 1 skoro čaroban!

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj za jačanje intuicije, unutrašnje buđenje i predstavlja prosvetljenje. Kada se u nizu pojave tri jedinice, imamo priliku da dobijemo jasnu poruku i smernice od Univerzuma, piše Lovesensa.

Na dan 11. januara otvara se magičan portal 1-1-1. Jedinica je broj koji predstavlja dobar znak, a na ovaj datum imamo priliku da se povežemo sa svojim duhovnim vodičima, spiritualno ojačamo i vratimo se na pravi put.

Na ovaj datum imate priliku da se ogledate u svojoj duši i postanete svesni lepote života u sadašnjem trenutku. Očekuje vas proces spiritualnog buđenja i početak toka velikih životnih promena. Da li ste spremni?

Pojava niza brojeva 1-1-1 ukazuje na susret sa srodnom dušom ili pojavu blizanačke duše. Ova duboka i spiritualna konekcija sa nekom osobom pomoći će da se razvijete na svakom polju.

Ako već dugo tragate za pravom ljubavnom pričom, punom iskrenosti, varnica i lepih osećanja, danas imate veliku šansu da sretnete srodnu dušu koja će vam poremetiti tlo pod nogama. Budite otvoreni, svesni i spremni da prihvatite snove koji dolaze.

Ovo je savršen dan za molitve i razrešenja. Ako imate neko pitanje ili problem, ovaj dan je idealan za pronalazak rešenja.

Razgovarajte sa prijateljima, slučajnim prolaznicima, ljudima u okruženju. Pokušajte da otvorite um i vidite znakove koje Univerzum šalje. Na svokom koraku očekuje vas putokaz koji će otkriti koji pravac na putu života donosi najslađe plodove.

Ne zaboravite da zamislite želju! Srećno...

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt