NAJSREĆNIJI DAN ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK U 2020: Bik neka zaokruži 8. mart, a Blizanci 7. avgust

Srećne dane u godini obeležavaju posebno povoljni astrološki aspekti! Pronađite svoj znak i zapamtite svoj srećan dan u 2020. godini!

VAGA

Vaš srećan dan u 2020. godini je 7. februar

Bićete pod uticajem Venere, što znači da ćete osećati obilje ljubavi i intimnosti. Ako ste u vezi, očekuje vas prirodna i neraskidiva povezanost sa partnerom koja će se dodatno produbiti.

Ako ste singl, ovo će biti odličan dan za karmičku konekciju sa srodnom dušom. Bićete magnetski privlačni ovog dana i otvoriće vam se unutrašnji osećaj za kreativnost i inspiraciju.

ŠKORPIJA

Vaš srećan dan u 2020. godini je 3. oktobar

Ovaj dan treba da obeležite u svom kalendaru! Bilo da tražite ljubav, novac ili neku promenu u karijeru, ovog dana ćete biti vođeni pozitivnim promenama i dobićete koristi koji će značajno unaprediti vaš život u narednom periodu.

U komunikaciji sa drugima, delovaćete jednostavno, prirodno, bićete puni podrške i razumevanja. Zapravo, 3. oktobra vaš um i srce će biti duboko povezani, zbog čega ćete privlačiti nove ljude i prilike.

STRELAC

Vaš srećan dan u 2020. godini je 15. decembar

Ovaj dan predstavlja početak novog kruga ljubavi i veza. Ponovo ćete osetiti pravi značaj ljubavi – prema sebi i drugima. Ako ste u ljubavnoj vezi, energija Venere će izvšiti uticaj na emotivnu vezu pa ćete želeti da produbite povezanost sa partnerom i nadogradite vaš odnos.

Ukoliko ste singl, ovog dana ćete biti magnetski privlačni. Dovoljno je da prikažete sebe baš onakvim kakvi jeste i budete otvoreni, i privući ćete nova iskustva i potencijalne partnere, prijatelje, čak i poslovne prilike.

JARAC

Vaši srećni dani u 2020. godini su 20. februar i 28. mart

Kako Jupiter, planeta sreće, prolazi kroz vaš znak ove godine, imaćete dosta srećnih dana. Ali jedan posebno srećan će biti 20. ferbuara, jer ćete tada u svom znaku imati planete Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec. Kada se ovo dogodi, doživećete emotivnu stabilnost uz osećaj ispunjenosti i produhovljenosti. Planete će vam dati neverovatnu energiju i entuzijazam.

Drugi datum koji bi svi Jarčevi trebalo dobro da zapamte je 28. mart. Tada će Venera u Biku biti u trigonu sa Jupiterom u Jarcu, što će se manifestovati u vidu odlične energije za ljubav. Ako želite da se obavežete, ovo je idealan dan za to.

VODOLIJA

Vaš srećan dan u 2020. godini je 31. mart

Na ovaj dan, Mars, planeta akcije, susrešće se sa Saturnom. To znači da će 31. mart biti idealan dan da potpišete papire ili započnete poslovni projekat, jer će vaši misli biti čiste, jasne, objektivne i bićete spremni da pomerite planine samo kako biste postigli svoj cilj. Takođe, ova planeta vam može dati dodatnu snagu kada zatreba, pa ako niste bili iskreni prema sebi možda ćete toi predstavljati poziv da promenite nešto u životu kako biste se osećali slobodno.

RIBE

Vaš srećan dan u 2020. godini je 5. decembar

Ovo je idealan dan za ljubav, maštu i kreativnost. Probudićete varnice u trenutnoj vezi, a slobodni će poželiti dobrodošlicu svojoj srodnoj duši. Na ovaj dan, ogromna energija koju dobijate od planete Neptun, doneće vam želju da pomognete drugima, a vaša ljubaznost će se “isplatiti” – pomoći će vam da privučete više ljubavi u svoj život.

Izvor: Telegraf

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt