KOJIM BOLESTIMA JE SKLON VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Jarac ima problema s kostima, Vodolije pate od vena

Čak će i astrolozi reći da treba više da verujete svom doktoru nego zvezdama. Ali treba i da upoznate sebe i svoje slabe tačke da biste mogli da bolje čuvate zdravlje!

KOJIM BOLESTIMA JE SKLON VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Jarac ima problema s kostima, Vodolije pate od vena Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi često pate od glavobolje, migrena i nesanice. Osobe rođene u ovom znaku pršte od energije i ne daju da ih tegobe izbace iz dnevnog ritma.

Iscrpljenost je jedina stvar koja može da ih zaustavi, olako shvataju simptome, i to često rezultira težim upalama i bolestima. Rođeni su borci i ne dozvoljavaju da ih bolest uspori, a na nju gledaju kao na samo još jedan problem koji moraju rešiti.

Bik

Osobe koje pripadaju horoskopskom znaku Bika često imaju problema s vratom i vratnim pršljenovima, a skloni su i upalama grla, nosa i uha.

Tvrdoglavi i temperamentni Bikovi vode brigu o zdravlju, uzimaju prepisane lekove i redovno odlaze na lekarske kontrole.

Nepoverljivi su pa, kada je reč o bolesti, uvek traže drugo mišljenje i tragaju za najboljim načinom kako da izleče ono što ih je snašlo. Bikove bolest najčešće napada kada su pod stresom ili imaju nerešene emocionalne probleme koji ih iscrpljuju.

Blizanci

Osetljive tačke kod Blizanaca su živci i grudni koš, a skloni su problemima u gornjem delu tela. Često ih napada kašalj, skloni su astmi, bronhitisu i lomovima ruku.

Blizanci su naporni bolesnici, žele da ozdrave odmah, negiraju simptome i zaboravljaju da redovno uzimaju lekove.

Skloni su razmišljanju kako lekar postavlja pogrešne dijagnoze, a oni uvek najbolje znaju šta ne valja s njihovim zdravljem.

Rak

Rakovi imaju problema s varenjem, grudima i očima. Muče ih problemi s želucem, skloni su čirevima i loše reaguju na nepoznatu hranu.

Brinu o svom zdravlju i uvek nastoje da budu okruženi osobama koje će im pomoći i negovati ih ako se razbole. Zbog njihove blage naravi najbolji lek su im ljubav i pažnja najbližih.

Lekara biraju isključivo po preporukama.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt