DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2019: Škorpija postiže veliki uspeh, Vodolija žrtva prevare

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Vage, ovo je dan u kom ćemo težiti skladnim, harmoničnim trenucima, miru i spokoju s kojim ćemo želeti i da zaspimo uveče.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2019: Škorpija postiže veliki uspeh, Vodolija žrtva prevare Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje da ćemo stremiti ka uspostavljanju sporazuma u poslovnim poduhvatima, kako bi sve strane bile zadovoljene, a vas ništa drugo neće ni interesovati ukoliko nije svako ponaosob zadovoljan postignutim dogovorom.

Empatija i druželjubivost danas će u vama buditi želju za susretima s dragim osobama, dok prema voljenoj osobi bićete posebno nežni.

Ovan

POSAO

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV

Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV

Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Blizanci

POSAO

Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Rak

POSAO

Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.

LJUBAV

Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

LJUBAV

Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Devica

POSAO

Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

LJUBAV

Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Napetost.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt