DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2019: Bik očekuje previše, Škorpija mora da izbegava provokacije

Dnevni horoskop najavljuje karakteriše pad sposobnosti, pospanost i usporenost uopšte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2019: Bik očekuje previše, Škorpija mora da izbegava provokacije Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Riba sve do večeras.

Valjalo bi da što pre preduhitrite ovo stanje tako što ćete unapred smisliti aktivnosti koje inače volite da radite kako biste energiju podigli na nivo dobre radne sposobnosti.

Mesec ulazi u znak Ovna uveče, kada nas čeka nagli skok energije, budnost i pregršt navirućih ideja zbog kojih vam san može biti problem!

Ovan

POSAO

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Bik

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.

LJUBAV

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Rak

POSAO

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.

LJUBAV

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti.

ZDRAVLJE

Odlično.

Lav

POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu jer nema razloga da se mnogo potresate.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Devica

POSAO

Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti, ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt