DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2019: Jarac priželjkuje promenu, Ribe bespotrebno brinu

Dnevni horoskop obećava da ćemo biti neobično samouvereniji nego inače!

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2019: Jarac priželjkuje promenu,  Ribe bespotrebno brinu Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje mentalno jak dan - Merkur ulazi danas u Ovna gde će biti sve do 6. maja. Danas je dan za konkretizaciju nekih planova koji neko vreme čekaju na vas.

Danas ste neobično samouvereniji nego inače, precizni i gledate sagovornike oči u oči. Bićete vrlo ubedljivi. Vrlo vam je bitno da neke stvari konačno dovedete pred finiš. Ipak, otvorite se i za potrebe drugih. Pokušajte da ujedno radite i za sebe i svoje potrebe, ali da uzmete i druge u obzir.

Ovan

POSAO

Neko od saradnika se mešaja u vaše poslovne aktivnosti. Vi sami osećate pad energije pa ćete teško ispratiti sve. Povedite računa o saradnicima koji su po položaju ispod vas. Neka greška iz prošlosti može da se ponovi.

LJUBAV

Emotivni život postaje lakši. Možete slučajno obnoviti jedan kontakt. Prijatno ćete se izneaditi. Zauzete očekuje rešavanje problema sa partnerom. Možete isključiti mešanje treće osobe u vašem odnosu.

ZDRAVLJE

Dobro.

Bik

POSAO

Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba bolje da se organizujete. Mogu da počnu da se menjaju izvesne poslovne okolnosti i svakako će biti dobre za vas. Možda to nećete odmah videti.

LJUBAV

Svakao želite da osetite stabilnost na planu ljubavi. Slobodni ne mogu da se odluče. Samo treba da slušaju svoje unutrašnje osećaje i da se opuste. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da više vremena provedu sa partnerom.

ZDRAVLJE

Osetljivo vam je grlo.

Blizanci

POSAO

Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju i vama idu u prilog. Možete da dobijete honoraran posao ili da nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način. Imate razloga da budete optimistični i ako tražite posao.

LJUBAV

Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodni mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.

ZDRAVLJE

Dobro.

Rak

POSAO

Borite se kako sa sobom tako i sa saradnicima. Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih filtrirate. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.

LJUBAV

Emotivni deo života vam je i dalje interesantan. Slobodni imaju mogućnost izbora koji žele da suze. Zauzeti priparnici znaka kreću sa boljom komunikacijom sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.

ZDRAVLJE

Povedite računa o kičmi.

Lav

POSAO

Povedite računa ako se spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani. Samo strpljivo u komunikaciji sa novim saradnicima i mlađim ljudima.

LJUBAV

Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu odnos sa jednom osobom. Zauzete prapadnice znaka treba da počnu sa realizacijom zamišljenih zajedničkih ciljeva.

ZDRAVLJE

Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Devica

POSAO

Kontakti sa osobama na položaju vam nisu dobri. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu, ali vam nekako ne ide od ruke. Savet je da budete mirni i da neke stvari ostavite u domenu razmišljanja.

LJUBAV

Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Teško ćete racionalizovati razlog trenutnog nezadovoljstva. Zbog toga je najbolje ne reagovati.

ZDRAVLJE

Dobro.

Vaga

POSAO

Odlični su vam kontakti sa mlađim ljudima i osobama iz drugih mesta. Iskorostite nečiju nepažnju ili neke olakšavajuće okolnosti da pokrenete nešto vama bitno.

LJUBAV

Pratite svoje unutrašnje osećaje i flertujete. Zauzete takođe očekuje interesantan vikend. Možete otići na put ili ugostiti nekoga. Svakako vam prija neočekivano društvo i promena plana.

ZDRAVLJE

Dobro.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt