POGLEDAJTE KALENDAR! BROJEVI 4. 4. IMAJU VAŽNU PORUKU: evo šta treba da uradite na dan 4. aprila

Numerologija poručuje - na dan 4. aprila energija za rad i znanje se duplira!

POGLEDAJTE KALENDAR! BROJEVI 4. 4. IMAJU VAŽNU PORUKU: evo šta treba da uradite na dan 4. aprila Foto: Shutterstock

Danas je 4. 4. 2019. godine - prati nas moćna energija dve četvorke.

Ovaj numerološki moćan dan donosi energiju za učenje nečeg novog i hvatanje ukoštac sa svojim spiskom obaveza – ali čuvajte se impulsivnosti i pažljivo birajte reči.

Ponavljanje brojeva u numerologiji je uvek značajno, kaže numerolog Felisija Bender. A 4. aprila dobijamo dvostruku dozu energije broja 4 – to je, među ostalim, broj temelja, izgradnje sistema i teškog rada, a njegova se energija povezuje sa znanjem i nosi vibraciju učitelja.

April je mesec u kojem treba odvojiti vreme da naučimo nešto novo, bilo da je to učenje iz knjige, upisivanje kursa, bilo učenje iz neposrednog iskustva.

Takođe, to je i dobro vreme da razmislimo o svojoj životnoj svrsi i jesmo li mi, naše misli i dela, u skladu sa njom, vreme da se usredsredimo na nju i učinimo konkretne korake da je ostvarimo. A uz dvostruku dozu broja 4, upravo je ovo sjajan dan za evaluaciju i činjenje makar najmanjeg koraka u tom smeru.

A čega se treba čuvati? "Reči birajte mudro i promišljeno", upozorava Felisija Bender. Budući da ćemo svi osećati tu energiju, mogli bismo na ljude i situacije reagovati impulsivno. Zato izbegavajte bilo kakve rasprave, a naročito uveravanja drugih da ste (i zašto) samo vi u pravu.

Kako ćemo najbolje iskoristiti energiju dve četvorke? Učinite nešto da poboljšate i ulepšate svoj dom, izađite u prirodu i napravite spisak svojih ciljeva i težnji – a uz njega i dodatni spisak koraka za koje predviđate da će biti potrebni da to ostvarite.

Izvor: Sensa.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt