U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE RAĐAJU NEODOLJIVE ŽENE: one su zavodnice, sanjarke i uvek u centru pažnje

U ovim znakovima se rađaju najveće zavodnice - zvezde nam opet dokazuju da je u njima sve zapisano!

U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE RAĐAJU NEODOLJIVE ŽENE: one su zavodnice, sanjarke i uvek u centru pažnje Foto: Profimedia

Žene rođene u sledeća tri horoskopska znaka svojom samouverenošću i inteligencijom uspevaju osvojiti svakog muškarca, ali i dobiti sve što požele.

U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE RAĐAJU NEODOLJIVE ŽENE: one su zavodnice, sanjarke i uvek u centru pažnje

Lav

Lavice gde god da dođu postaju zvezda dana ili večeri. Vešte su zavodnice, a njihov glavni potez je glumljenje ledene kraljice što muškarce jako privlači. Svojim temperamentom i zavodljivošću uspevaju osvojiti i zadržati svakog muškarca.

Ribe

Ono što muškarce najviše privlači kod Riba je njihov sanjarski duh. Žene Ribe često su sramežljive, što muškarci obožavaju, a one su toga itekako svesne. Veoma su emocitivne i priželjkuju muškarca koji vodi računa o njima, što je dominantnim predstavnicima muškog roda pravo zadovoljstvo.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku zodijaka znaju kako da baš u svakoj situaciji budu u centru pažnje. One su vrlo izražajne i nemoguće ih je ne primetiti kada uđu u prostoriju. No, one su poznate i po svojim snažnim veštinama manipulacije pa ih se treba paziti.

Izvor: Cosmopolitan / Index.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt